sobota 15. února 2014

Vítejte, vaše přístupové heslo do mFóra a mBlogu bylo změněno

Tak to dorazilo i do tradičně konzervativních bankovních sfér. Máme INOVOVANÉ internetové bankovní rozhraní u mBanky. Nepleťme si je se slovem ZLEPŠENÉ, není to totéž. Dokonce bych se nebál říct, že je jeho oxymóronem.

I chtěl jsem tedy ve svém oblíbeném mFóru ohodnotit kladným bodem příspěvek jednoho pisatele, ale bylo potřeba se napřed přihlásit...

Ač si v heslech udržuji pořádek, tak pro léta nepoužívané fórum mBanky jsem je nenašel. Tedy využívám možnost nechat si poslat heslo nové a klikám na Zapoměl jsem heslo. Brnkačka, vyplním email a za pár vteřin byla odpověď ve schránce:

[mBank] Przypomnienie hasła
Vítejte, vaše přístupové heslo do mFóra a mBlogu bylo změněno. Pro přihlášení použijte následující údaje Přihlašovací jméno : Heslo : .Po přihlášení doporučujeme změnit si heslo v nastavení vašeho profile.

Pozdrawiamy,
Zespół mBanku 

Opravdu tam ty informace chybí, polštinu pomíjím. Takže pobavili, ale nepomohli...

Že bych ani účet do fóra neměl? Je to možné. Zkouším tedy založit nový účet, vyplňuji jméno, příjmení, email. No a i tentokrát jsem odbyt:

adaný e-mail už byl u nás registrovaný. Pokud jste zapomněli heslo, nechte si ho poslat znovu.

Ano, opravdu tam chybí to velké Z a dovětkem mě opět pobavili, ale opět nepomohli.

Mohl bych registraci provést na jiný email, ale nechávám to plavat. Venku svítí slunce, z kuchyně voní oběd a proč si kazit den nějakou fríkulínskou bankou.

Ps: Jinak to nové internetové bankovnictví vypadá dost příšerně. Ne tedy že by oku nelahodilo, ale orientace v něm je obtížná a jak se v něm budou orientovat starší a slabozrací to opravdu netuším. Nějak zmizela tlačítka, klikací jsou obrázky, ale to zjistíte až na ně najedete myškou. Z různých stran vyjíždí různé panely, takže opět neintuitivní.

Vždycky jsem se kolegovi smál, jaké má jeho ČSOB přeplácané rozhraní. To mám za to!



1 komentář:

  1. Vida a já jsem zrovna s novým rozhraním spokojená, protože mi připadá jednoduché, přehledné a rychlé :-)

    OdpovědětVymazat